Logo

Boeuf stroganoff med cocktailpølser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Boeuf Stroganoff stammer oprindeligt fra Rusland, men er i dag populært i hele verden. Retten kan laves på mange måder; her med cocktailpølser. Retten er perfekt som nem og hurtig aftensmad.


500 g oksekød i stroganoff-strimler
350 g creme frâiche
1/2 l. piskefløde
3-4 ds cocktailpølser
3-4 dl ketchup
1 gl. champignon
2 stk løg
1 1/2 l. vand
margarine til stegning

*


Løg pilles, hakkes og svitses i en gryde.
Kødet tilsættes og brunes godt.
Når kødet er godt brunet hældes der vand over til kødet er dækket.
Lad det småkoge til kødet næsten er mørt, ca 1 1/2 time.
Når kødet har kogt, tilsættes creme frâiche, ketchup og piskefløde,
og smages til med salt og peber.
Pisk lidt rundt i gryden, og lad retten småkoge til den har fået den rette konsistens.
Svits cocktailpølser og champignon i margarine på en pande, og kom det i retten 5 minutter før den skal serveres.

NB. Retten kan jævnes med en meljævning, men det anbefales ikke.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.144 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydderurtelaks på pasta..En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vegetar pasta - med pinjekerner og timianEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingefilet med rodfrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær i hyldeblomstgeléDet gælder om at nyde hyldeblomsterne i deres korte sæson, der som regel kun varer et par...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os