Logo

Boller i karry med havregryn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Boller i karry er ganske let og hurtig at lave. Et glimrende forslag for hurtig og billig mad for hele familien. velbekomme.


1000 g flæskefars
1/2 løg
2 spsk kartoffelmel
4 spsk havregryn
1 spsk hvedemel
Salt og peber
1 spsk karry
50 g margarine
Ris (natur eller jasmin) som ønsket



Boller:
Lav små boller ud af kødet, løg, havregryn, kartoffel hvedemel og lidt alm. hvedemel og
kog dem i 5-10 min.
Ris:  Kog risene i 10-12 min.
Sauce:
Svits karrypulveret i margarinen og tilsæt kogevandet fra kødet.
Pisk hvedemel i til saucen har fået den ønskede konsistens.
Saucen kan spædes med fløde eller mælk.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 983 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt flæsk og persillesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanin i flødepeberrodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svinemørbrad i fadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sød grapefrugtsalat med yoghurtflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os