Logo

Braiserede hakkebøffer i urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hvis du vil gøre noget ekstra ud af dine hakkebøffer, så prøv denne opskrift på braiserede hakkebøffer í urter. Bøfferne servers med nykogte kartofler. Perfekt som nem men lækkert aftensmad.


400 g hakket oksekød
olie til stegning
salt og peber
100 g klargjort knoldselleri
100 g klargjort gulerod (ca. 2 små)
100 g klargjort løg (1 stort)
1 fed hvidløg pillet
5 dl oksebouillon
1 spsk hvedemel
400 g kartofler

*
 
Kartoflerne sættes over at koge.
Form kødet til 2 bøffer.
Opvarm olien og steg bøfferne godt brune. ca. 2-3 min. på begge sider.
Krydr dem med salt og peber.
Tag bøfferne af panden og rør hvedemel i panden og tilsæt derefter bouillon.
Kog saucen let igennem.
Imens blendes urterne i foodprocessor.
Læg bøfferne i et ovnfast fad, hæld urter og saucen over og bag bøfferne ved 160ºC i ca. 25 min.
Server sammen med de nykogte kartofler.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.424 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spaghetti i papirOverrask familien eller gæsterne med små pakker fyldt med spaghetti, som udsender en...
• KalkunfrikadellerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte chorizopølser med avocado - Fyr op under smagsløgeneStegte chorizo-pølser, kogte kartofler og et godt madbrød er en slags fusions-ret. Du vil...
• Souffle NougatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!