
750 g kalvebov uden ben eller ca. 900 g med ben 
10 g smør eller margarine 
1 spsk  lie 
1 tsk  salt 
 lidt peber 
4 dl  vand 
2 kviste timian eller 1 tsk tørret 
2 kviste persille 
2 laurbærblade  
300 g løg 
250 g persillerødder 
150 g rødbeder 
2-3 tsk  majsstivelse 
*
Brun kødet let i smør eller margarine og olie i en stor stegegryde. Drys salt og peber på. 
Hæld vandet ved, og læg krydderurter i gryden. Læg låg på gryden, og lad kødet simre ved svag varme, til det er mørt, ca. 1 ½ time. 
Pil løgene, og skræl rodfrugterne. Skær løg og rødbeder i både, gulerødder og persillerødder i stave. 
Læg alle grønsagerne ned til kødet i gryden, og kog dem møre i skyen under låg, ca. 15 min. Tilsæt mere vand, hvis retten ser lidt tør ud. 
Hæld skyen fra, og si den. Jævn skyen med majsstivelse udrørt i vand, og kog saucen igennem. Smag til med salt og peber. 
Skær kødet i skiver , og læg det på et fad sammen med grønsagerne. Servér saucen ved siden af.