
2 stk kyllingebrystfilet 
1 spsk koncentreret tomatpuré 
1 løg 
1 rød peberfrugt 
1 tsk hønsebouillon 
1 tsk hvidvinseddike 
salt, peber 
1 knsp timian 
1 tsk karry 
vand 
2 spsk hvedemel
* 
 
Skyl peberfrugterne, del dem på langs og fjern indmaden.
Skær dem i tynde strimler på langs.
Pil løget og del det i kvarte både. 
Varm en sauterpande eller passende gryde op, med margarine.
Kom de strimlede peber og løg i panden og svits det godt. 
Steg kyllingebrystfileterne kort på begge sider mellem løg og 
peberfrugterne.
Tag kyllingebrysterne op og stil til side. 
Kom tomatpuré, og karry i panden, og svits det kort.
Tilsæt melet i og rør det godt sammen.
Kom vand i til saucen har den rette konsistens (den må ikke være for 
tynd).
Tilsæt hvidvinseddike, hønsebouillon, salt, peber og timian. 
Læg kyllingebrysterne tilbage i saucen og braiser (kog dem i saucen) 
dem møre ved svag varme. Vend dem indimellem.
Smag evt. saucen yderligere til inden servering. 
Server retten med løskogte ris, som koges efter anvisning på pakken. 
Læg et lag sauce i bunden af tallerkenen.
Læg en bunke ris i midten med lidt top.
Skær kyllingebrystfilerne skråt i skiver og anret dem på toppen af 
risene.
Kom tilsidst lidt sauce henover toppen og pynt med bredbladet persille.