Logo

Braiseret kyllingebryst med sauce af soltørrede tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Braiseret kyllingebryst er let at lave og har utrolig meget smag. Prøv retten her som aftensmad til hele familien eller som enkelt med lækker hovedret til gæsterne. Velbekomme

2 pers.

 

2 kyllingebryst
1 spsk olie
3 fed hvidløg
1 dl tør hvidvin
¾ dl piskefløde 38%
½ dl soltørret tomater
3 spsk frisk  basilikum
salt og peber

*

Drys kyllingebrysterne med salt og peber.

Varm olien i en stor pande og steg kødet gyldent heri, ca. 4 min. på hver side.

Tilsæt hvidløg i tynde skiver.

Tilsæt hvidvin, fløde og soltørrede tomater i skiver og bring retten i kog.

Læg låg på, skru ned til svag varme og lad det simre, til kødet er færdigt (ca. 5 min. yderligere).
Overfør kødet til tallerkener.

Tilsæt basilikum til panden og kog igennem til saucen tykner, ca. 5 min.

Smag saucen til med salt og peber, hæld den over kødet og servér.


Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.995 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?