Logo

Braiseret svinekam, farseret med abrikoser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne opskrift på svinekam er nem og hurtig at lave med lækre rodfrugter. Prøv retten som nem aftensmad for hele familien.


500 g svinekam
200 g snittet porrer
400 g gulerødder i stave
400 g knoldselleri i strimler
200 g abrikoser
50 g løg i tern
Krydderurter

*


Sådan laves braiseret svinekam



Svinekammen skæres fri for svær og farseres med udblødte abrikoser, der er blendet med løg.
Svinekammen indgnides med krydderurter (oregano, timian, salvie, basilikum m.m.), salt og peber.
Steges i ovn på et braiserunderlag af porrer, gulerødder, knoldselleri samt en smule vand.
Svinekammen kan anrettes på et fad med braiserurterne som underlag. Sværen kan steges sprød i ovn og anvendes som pynt.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.560 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?