Logo

Brisselragout med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne opskrift på brisselragout med rejer er let og hurtig at lave. Prøv retten som nem aftensmad eller simpel mad til gæsterne. Velbekomme.


brisler
fond
fint snittet porre
rejer
evt. et par dråber citronsaft



Blancher brislerne i vand med salt i 3-4 minutter.
Afkøles i koldt vand.
Fjern hinder og årer.
Koges i fond i ca. 15-20 minutter og afkøles lidt.
Skæres ud i strimler og ristes på en pande med lidt fint snittet porre.
Rejerne kommes på og evt. et par dråber citronsaft.
Serveres med ristet brød.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 914 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?