Logo

Cæsarsalat med parmaskinke og parmesanyoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cæsarsalat med parmaskinke og parmesanyoghurt


Cæsar salat fra www.madABC.dk. En nem opskrift på en klassisk og velsmagende salat med skinke og parmesan. Server den til frokost eller som en let aftensmad.

4 personer. Arbejdstid: 0-15 min. Samlet tid: 30 min.

 

# Ingredienser

Cæsarsalat:

4 skiver brød

4 skiver parmaskinke/serrano skinke (eller kylling)

30 g parmesan

2 hjertesalat eller romainesalat

1 ds. kidneybønner

 

Parmesanyoghurt

2 dl yoghurt naturel

20 g parmesan, revet

2 tsk dijon sennep

1 spsk olie

salt og peber

*

Skær brødet i grove tern og læg det på et stykke bagepapir sammen med parmaskinken.

Bag i ovnen ved 180 °C i ca. 5-7 minutter, indtil det er sprødt og gyldent.

Tag ud af oven og lad køle ned

Kom bønnerne i en sigte og lad dem dryppe godt af.

Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med salt og peber.

Skyl salaten, bræk den i grove stykker og lad den dryppe af i en sigte.

Riv parmesanosten groft.

Vend salaten godt med dressing, kidneybønner og croutoner.

Anret salaten med sprød parmaskinke og revet parmesan.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her