Logo

Chili- og hvidløgsrejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Chili- og hvidløgsrejer

400 g store upillede rejer

1 stk frisk chilipeber

4 fed hvidløg

1/2 tsk peber

1/2 tsk havsalt

6 spsk olivenolie

1/2 pose frisk persille

 

Fjern hoved og skaller fra rejerne og lad halen sidde.
Halver chilierne og fjern frøene.

Varm olien op i en tykbundet pande eller gryde og kom rejerne, chili og hvidløg ved.
Steg det hele på kraftig varme til rejerne er røde og stegt igennem.

Krydr med salt og peber.
Drys rigelig hakket persille hen over retten.

Frisk koriander er også velegnet til denne ret.

 

Anbefalet tilbehør: God vin og et godt brød.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,2 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.073 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karpe koteletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Søndagssteg - og rester til gryderetterDet kan betale sig at købe en stor steg til søndagsmiddagen, så der bliver lidt tilovers....
• Krydrede ruller med tomat og courgetteFars til hverdagsgrillen - En nem og lækker menu: krydrede oksekødsruller, stegt med...
• Hybentrifli 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os