Logo

Chili con carne Mexicansk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chili con carne Mexicansk


4 personer


# Ingredienser 

½ kilo hakket oksekød

1 spsk olie

2 finthakkede løg

2 fed hvidløg

1 rød peberfrugt i tern

1 grøn peberfrugt i tern

1 ds røde kidneybønner

1 tsk paprika

½ tsk chilipulver

1-2 finthakkede chili

20 g mørk chokolade

1 ds hakkede tomater

lidt cocktailpølser


* Fremgangsmåde

Kom olien i en gryde og brun kødet heri.

Tilsæt herefter alle øvrige ingredienser og lad retten småkoge 45 minutter.

Smag til med salt, peber og chili.

 
Hvis du ønsker at lade din chili con carne simre i flere timer, skal de røde kidneybønner først tilsættes den sidste halve time af tilberedningstiden, så de ikke koger ud.

 
Chili con carne Mexicansk

 





 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.015 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her