Logo

Chiliglaceret laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Chiliglaceret laks

600 g laksefileter

1 knivspids havsalt

1 knivspids peber

2 dl tør hvidvin

2 kviste frisk timian

2 citroner

Pensling: 1 spsk sød chilisauce

Tilbehør: 400 g parboilede ris

Pynt: frisk timian

 

Vask laksefileter og skær dem i portionsstykker.
Laksen kommes i et ovnfast fad med salt, peber, hvidvin, timian og citron i skiver.

Pensl laks med sød chilisauce og kom den i ovnen i 10 min. på 180°C.
Kog ris.

Anret fisk, ris og sauce, pynt med timian.

 

Anbefalet tilbehør: Dampede asparges.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.194 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?