Logo

Chilitorsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 gode stykker torskefilet
2 hakkede løg
2 spsk olie
1 knust fed hvidløg
1 ds hele tomater
Tomatchilisauce
Karry

Pynt:
Hakket kårdkogt æg
Sorte oliven
Persille

Tilbehør:
Spaghetti
brød
salat

Løg og hvidløg svitses
Hæld tomater, chilisauce, salt og peber ved
Fisken drysses med karry
Læg fisken i saucen
Småsimrer ca. 10 min.
Pynt retten med æg, oliven og hakket persille

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.317 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her