Logo

Chilipasta med store rejer, lime og spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Chilipasta med store rejer, lime og spinat

 

200 g pasta

6 store Kinarejer uden skal

sød chilisauce efter ønske

saft fra 1 lime

200 g renset spinat

olivenolie til stegning

salt og peber

 

Kog pastaen efter anvisning i en rummelig gryde tilsat salt.

Varm lidt olie på en pande, og rist rejerne i 2 minutter.

Tilsæt chilisauce og lime.

Lad det simre i 1 minut.

Krydr med salt og peber.

Hæld vandet fra pastaen, og vend det hele sammen på panden med spinat.

Server retten rygende varm.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.177 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Græske kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med kyllingefiletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjerter i flødesauce med svampe Vi har piftet den gamle klassiker op med nogle ristede svampe på toppen og en sprød...
• Flamberede fignerHer er en festlig og nem dessert. Vi serverer de flamberede figner med flødeskum - en god...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!