Logo

Chop suey med bønnespirer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400-500 g kyllingebryst (kogt)
1 ½ tsk salt
2-3 mellemstore løg
2 grønne peberfrugter
250 g champignoner
1 dl vand eller bouillon
2 spsk kinesisk soya
250 g friske bønnespirer
 
Skær kødet i strimler og steg dem i olie ved god varme.
Tag det af panden og drys salt på.
Kom løg i ringe og peberfrugter i strimler på panden ca. 4-5 min.
Tilsæt de skivede champignon og tilsæt efter et par minutter vand samt soyasauce.
Lad det hele snurre ca. 5 min.
Tilsæt bønnespirer og hønsekødet og server.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.009 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Grillede I juleaften?

Effektiv reklame - klik her