Logo

Chop suey med bønnespirer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

400-500 g kyllingebryst (kogt)
1 1/2 tsk salt
2-3 mellemstore løg
2 grønne peberfrugter
250 g champignoner
1 dl vand eller bouillon
2 spsk kinesisk soya
250 g friske bønnespirer
 
Skær kødet i strimler og steg dem i olie ved god varme.
Tag det af panden og drys salt på.
Kom løg i ringe og peberfrugter i strimler på panden ca. 4-5 min.
Tilsæt de skivede champignon og tilsæt efter et par minutter vand samt soyasauce.
Lad det hele snurre ca. 5 min.
Tilsæt bønnespirer og hønsekødet og server.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.295 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Asiatisk yoghurtkyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lammefrikasse med hvidvinssauce - mikroovnEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Braiseret hel kalveskankHvis du er vild med simreretter a la ossobuco, så prøv denne ret med braiseret kalveskank....
• Amerikansk frugtcremedessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!