8 kyllingelår 
3 citroner (som ikke er overflade behandlet) 
2 fed hvidløg 
2 tsk  oregano 
3 spsk  olivenolie 
salt og peber 
1 løg 
2 dl  hønsebouillon 
2 spsk  tomatpure 
 
Sæt ovnen på 225ºC. 
Skyl kyllingelårene i koldt vand og tør dem. 
Skrub to af citronerne godt og riv det gule af skallen. 
Pres saften af dem. 
Skær den tredje citron i skiver til garnering. 
Pres hvidløgsfeddene og bland med citronskal, citronsaft, oregano og 1 spsk  olie. 
Krydr med salt og peber. 
Stryg citronblandingen på kyllingelårene. 
Læg dem i et ovnfast fad og ovnsteg dem til de er gennemstegte – afhængig af størrelsen på kyllingelårene tager det ca. 20 – 35 minutter. 
Kødsaften skal være klar – så er kyllingestykkerne gennemstegt. 
Hak løget fint og lad det stege kort på en pande i resten af olien. 
Kom bouillon og tomatpure på og lad alt koge sammen. 
Tag kyllingen ud af ovnen og hæld bouillonblandingen over. 
Sæt fadet tilbage i ovnen nogle minutter. 
Anrettes herefter på en tallerken, og der pyntes med citronskiver. 
Server kyllingen med råstegte små kartofler, strimlet courgette og hakket peberfrugt, samt en portion råkost salat.