Logo

Citronkylling i tagine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Citronkylling i tagine


#

1 grydeklar kylling

1 løg

4 spsk olivenolie

2 tsk paprika, edelsüss

½ tsk stødt ingefær

½ tsk sort peber

2 ½ dl hønsebouillon

8 safrantråde

1 bdt. koriander

2 bdt. persille

1 spsk citronsaft

2 syltede citroner


Del kyllingen i 4 til 6 stykker.

Pil løget, og skær det i ringe.

Varm olien op i taginen, og brun kyllingestykkerne heri sammen med paprika, ingefær og peber, til kødet er dækket af krydderier.

Tilsæt løgringe, bouillon, smuldrede safrantråde og de sammen­bundne krydderurter, og lad det hele simre under låg i ca. 55 min.

Skær skrællen af de syltede citroner, og skær den i strimler.

Skær 1 spsk frugtkød løs.

Tag kyllingen op af taginen og hold den varm.

Tag kryd­derurterne op af saucen, og bring den i kog.

Tilsæt citronsaft og frugt­kød, og lad det simre i 4 min.

Bland citronskallen i.

Server citron­kyllingen med varmt, tyrkisk fladbrød. 


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Cajunmarinerede kyllingelår med majs og rissalatCajunmarinaden er kraftigt krydret og god til kyllingelår. Med friske majskolber og en...
• KyllingeburritosEn burrito er en mexicansk tortilla rullet som en cylinder omkring et fyld. I Mexico er...
• Barbecuemarineret kyllingelårKylling og barbecue passer bare perfekt med hinanden, blandt andet fordi barbecuemarinaden...
• Lam med couscous og karrydressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!