Logo

Citronkylling i tagine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Citronkylling i tagine


#

1 grydeklar kylling

1 løg

4 spsk olivenolie

2 tsk paprika, edelsüss

½ tsk stødt ingefær

½ tsk sort peber

2 ½ dl hønsebouillon

8 safrantråde

1 bdt. koriander

2 bdt. persille

1 spsk citronsaft

2 syltede citroner


Del kyllingen i 4 til 6 stykker.

Pil løget, og skær det i ringe.

Varm olien op i taginen, og brun kyllingestykkerne heri sammen med paprika, ingefær og peber, til kødet er dækket af krydderier.

Tilsæt løgringe, bouillon, smuldrede safrantråde og de sammen­bundne krydderurter, og lad det hele simre under låg i ca. 55 min.

Skær skrællen af de syltede citroner, og skær den i strimler.

Skær 1 spsk frugtkød løs.

Tag kyllingen op af taginen og hold den varm.

Tag kryd­derurterne op af saucen, og bring den i kog.

Tilsæt citronsaft og frugt­kød, og lad det simre i 4 min.

Bland citronskallen i.

Server citron­kyllingen med varmt, tyrkisk fladbrød. 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.275 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her