Logo

Confit de canard

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
laurbærblade
hel peber
gåse- eller andefedt

Confit de canard er stykker af and, der er præserveret i eget fedt (eller gåsefedt).
De kan købes på dåse i specialforretninger, men man kan også selv tilberede dem:
Læg 4 store andelår (3-400 g hver) i masser af salt natten over.
Skyl dem, læg dem tæt i en gryde med laurbærblade og hel peber og dæk med gåse- eller andefedt.
De skal koge uhyre stille heri i 1 1/2 time.
Tag dem op, lad dem dryppe af.
Si og gem fedtet, det kan fryses.
På glas begravet i fedt kan lårene holde sig adskillige måneder i
køleskab.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.759 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nakkekam med grønsagspuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Farserede skovduer med champignonsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ovnstegt oksebryst med spinatbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marinerede jordbær med marengskysEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os