Logo

Coniglio alla pizzaiola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
ca. 1.2 kg kanin
4 spsk olie
3 fed finthakket hvidløg
0.2 liter hvidvin (ikke for sød)
1 spsk kapers
grofthakket persille
2 stk finthakkede ansjosfileter
1/2 liter tomatpuré
oregano, salt, peber
 
Brun stykker af kanin i olien, tilsæt hvidløg.
Når kødet har fået farve tilsæt hvidvinen og lad kødet simre i ca.10 min.
Tilsæt kapers, persille, ansjoser først og rør dernæst tomatpuréen i
med oregano, salt og peber.
Lad retten småboble i ca. 5 min. og server den med råstegte kartofler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 937 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Squash med kikærtefyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalve-fad med tandoori masala og urterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Svampetærter med timianDisse portionstærter smager dejligt både varme og afkølede, så de er oplagt som...
• Stikkelsbærtrifli med marengskysVi har vendt groft knuste marengskys i triflien, ligesom de gør i den engelske dessert:...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os