Logo

Cowboy bøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver oksefilet
50 g smør

Marinade:
6 spsk bourbon whisky
½ tsk salt
½ tsk friskkværnet peber
Reven citronskal
evt. melis
8 skiver bacon
1 dåse baked beans
1 tsk merian
Salt
friskkværnet peber

Bland marinaden af whisky, salt, peber, citronskal og evt. lidt melis.
Lad kødet trække i marinaden en halv time.
Dup bøfferne tørre og luk dem ved en kort, kraftig bruning på begge
sider.
Sænk så varmen og steg ca. tre minutter på hver side.
Tag bøfferne af panden og hold dem varme.
Steg baconskiverne og tag dem fra.
Varm bønnerne på panden.
Tilsæt krydderierne og varm igennem.
Før serveringen anbringes bøfferne ovenpå bønnerne omgivet af baconen.
Giv hvedebrød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.530 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her