Logo

Cowboy flæsk og bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ds (400 g) baked beans (bønner)
120 g sukker
6 store stykker stegeflæsk/ tynde koteletter
2 spsk dijon sennep
6 tsk tomatketchup

Rør halvdelen af sukkeret i bønnerne og hæld det i et stort ovnfast fad.
Rør tomatketchup, resten af sukkeret, salt peber og sennep sammen.

Smør den ene side af flæsket og læg det med den smurte side nedad, taglagt over bønnerne.
Smør resten af saucen over flæsket.
Stil fadet i en varm ovn ved 160°C i 1 time, til flæsket er gennemstegt.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.392 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her