Logo

Dådyrfilet a la south-africa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 stk dådyrfilet
½ l fløde
salt
peber
2 bananer
1 frisk ananas

Fileten som helst skal være frisk eller godt optøet når denne kommer fra fryseren, gnides med salt og peber. Steges derefter på en varm pande med rigtigt smør i ½ time, skal være lyserødt i midten! Kødet skal herefter ligge og trække i nogle minutter før det skæres i tynde skiver.

Panden koges af med fløde, og der serveres frisk salat og asparges - kartofler.

Salat:
Bananerne skæres i skiver, og der skæres frisk ananas i små firkanter, ca. lige så meget som
Bananerne fylder.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.693 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?