Logo

Dådyrfilet a la south-africa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stk dådyrfilet
1/2 l fløde
salt
peber
2 bananer
1 frisk ananas

Fileten som helst skal være frisk eller godt optøet når denne kommer fra fryseren, gnides med salt og peber. Steges derefter på en varm pande med rigtigt smør i 1/2 time, skal være lyserødt i midten! Kødet skal herefter ligge og trække i nogle minutter før det skæres i tynde skiver.

Panden koges af med fløde, og der serveres frisk salat og asparges - kartofler.

Salat:
Bananerne skæres i skiver, og der skæres frisk ananas i små firkanter, ca. lige så meget som
Bananerne fylder.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.291 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Steak med bønnesalat og tuncremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalvegullasch med fløde, samt Kage med æblemosSådan en gullasch kan man blive afhængig af: Det hele står og simrer i lang tid, og...
• Svinekam i citron-persilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sundheds-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os