600 g  laksefilét i 4 stykker 
Salt 
Hvidvin 
Lidt balsamico eddike 
fiskefumét 
Olivenolie 
2 fed knuste hvidløg 
1 porre i tynde skiver 
1 løg i skiver 
1 gulerod i skiver 
2 spsk  tomatpuré 
2 dl  rødvin 
2 dl  fiskebouillon 
Lidt frisk mynte 
Salt 
Peber, friskkværnet 
Kold smør 
Alle urterne svitses i olie i en tykbundet gryde. Tilsæt fiskebouillon og rødvin og lad det simre for svag varme i 30 minutter. Sigt den, og kog den ned til det halve. 
Stænk laksefiléterne med hvidvin og balsamicoeddike og damp dem i ovnen i 5 - 7 minutter ved 200 °C. 
Lad fisken hvile inden servering. Pisk den kolde smør i fiskefuméten og smag til med salt og peber. Lad den simre ved svag varme til saucen bliver tyk. 
Hertil serveres kogte Basmatis ris.