Logo

Dampet kyllingebryst med rødbedesalat og peberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dampet kyllingebryst med rødbedesalat og peberrod 


Her er en hurtig hverdagsret, som også er sund og billig.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 15 min.

 

#

2 kyllingebryster

salt og peber

1 dl bouillon

2-3 rødbeder

2 æbler

1½ dl yoghurt naturel

2-3 spsk friskrevet peberrod

Tilbehør: groft brød og persille

*

 

Drys kyllingebrysterne med salt og peber, og læg dem i en sauterpande.

Hæld bouillon ved, og damp dem under låg ved svag varme i 12-15 min. (efter tykkelse).

Skræl rødbederne, og riv dem groft.

Vask eller skræl æblerne, og riv dem groft.

Bland rødbede, æble, yoghurt og peberrod sammen, og smag til med salt.

Server salaten med varmt eller koldt kyllingekød med persille og brød til.

 

TIPS: Damp evt 1-2 kyllingebryster ekstra til hønsesalat eller smushi.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 245 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling flækket grilletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med pesto og sandwichEn både sund og nem måde at få kylling på, en skøn pesto der er perfekt til kød, kylling...
• Kylling i tomatsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærsmoothieEn smoothie tilberedes af frisk eller frossen frugt, og lige nu er det oplagt at bruge...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os