Logo

Den sorte hjertegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Den sorte hjertegryde

2 kalvenyrer

250 g kalvelever

250 g kviehjerte

3 løg

smør eller margarine

3 fed hvidløg

salt

3 spsk koncentreret tomatpuré

¼ tsk tørret timian

tør sherry

Tilbehør: kogt makaroni - se Pasta spaghetti, makaroni etc. - se Tillæg

salat

*

Rens indvoldene omhyggeligt og fjern fedtet fra kalvenyrerne.

Skær kødet i terninger og hak løgene groft.

Brun det hele i smør eller margarine og tilsæt pressede hvidløg samt salt og tomatpuré.

Drys tørret timian over og spæd med ca. 1 dl vand.

Læg låg over og lad retten snurre sagte i ca. 1¼ time, rør nu og da.

Smag om nødvendigt til med mere salt samt tør sherry og server retten med kogt makaroni og salat.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 941 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?