Logo

Devonshire chicken

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kylling med kartofler og løg

ca 1,3 kg kylling delt i 4 dele
hvedemel
30 g smør
2 løg i skiver
500 g store kartofler i skiver
salt og friskkværnet peber
1 kop varm hønsebouillon (af terning)
1 kop engelsk æblevin / Penshurst (anden frisk hvidvin kan også anvendes)
1/4 kop friskrevet ost
finthakket persille

Ovnen forvarmes til 180ºC.

Kyllingestykkerne vendes i hvedemel og brunes let i en pande m. smør. Halvdelen af løg og kartofler lægges i en gryde og drysses med salt og peber.

Kyllingestykkerne lægges på, hvorefter det næste lag kartofler og løg lægges ovenpå.

1 kop varm bouillon samt 1 kop hvidvin hældes over. Det hele brasseres i een time i ovnen under låg.

Ovnen stilles nu på 200ºC - osten hældes over og retten braisseres endnu 1/2 time UDEN låg indtil osten er brun.

Drysses med friskhakket persille inden servering.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.359 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flæskesteg af svinekamEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Perlehønebryst med hjerte af foie gras på glace En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Glaseret laks med perleløg og flødespinatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokolademoussetærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os