Logo

Dijon lammekølle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1-2 aubergine ca. 400 g
1 squash ca. 250 g
6-8 små løg ca. 300 g evt. hele hvidløg
250 g små champignon
20-25 soltørrede tomater, udblødte eller marinerede
1 tsk salt
peber
2-3 tsk tørret oregano
1 lammekølle ca. 1,5 kg
2 spsk dijonsennep
1 tsk salt

Skær aubergine og squash i store tern og løgene i halve eller kvarte.
Læg alle grønsagerne i et stort ovnfast fad ca. 40x30 cm. Og bland med tomater og krydderierne.

Læg lammekøllen oven på grønsagerne, smør sennep over kødet og drys med salt og peber.
Sæt fadet i kold ovn på en af de nederste ribber.
Sluk for ovnen efter ca. 1 time, eller når et stegetermometer viser 60ºC.
Lad stegen stege færdig i ovnen ved eftervarmen, indtil temperaturen er steget yderligere 5ºC.
Dæk kødet til og lad stegen hvile i mindst 20 minutter før udskæring.

Lad evt. grønsagerne blive stående i den slukkede ovn.

Serveres med brød og salat.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.543 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?