Logo

Durumstegt mørksej med marineret salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g mørksejfilet
1 sprød salat evt. hjerte- el. romainesalat
¼ bundt basilikum
¼ bundt bredbladet persille
1 stk peberfrugt (rød)
durumhvede
2 dl cremefraiche
½ rødløg
hvidt brød
olie
salt
peber

Hjemmelavede brødcroutoner: Skær 8 tynde brødskiver, dyb eller vend dem i olie og krydre med salt og peber. Bages på bagepapir ved 180 g i ca. 10 min. el. indtil de er gyldne og sprøde. Del skiverne i 2 trekanter og anret dem ovenpå salaten.

Salat:
Salaten skæres i mindre stykker og bland det med hele blade af basilikum og persille samt peberfrugten, der er skåret i tynde strimler.

Dressing:
Rør en dresing af cremefraiche, finthakket rødløg, salt og peber. Vend dressingen i salaten.

Mørksej:
Skær filetten i mundrette stykke på ca. 2x2 cm. Krydre med salt og peber og vend fisken i durummel. Stykkerne steges i olie på en pande i ca. 5-6 min. indtil de er gyldne og sprøde.

Serveres med nye kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.997 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her