Logo

Durumstegt mørksej med marineret salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g mørksejfilet
1 sprød salat evt. hjerte- el. romainesalat
1/4 bundt basilikum
1/4 bundt bredbladet persille
1 stk peberfrugt (rød)
durumhvede
2 dl cremefraiche
1/2 rødløg
hvidt brød
olie
salt
peber

Hjemmelavede brødcroutoner: Skær 8 tynde brødskiver, dyb eller vend dem i olie og krydre med salt og peber. Bages på bagepapir ved 180 g i ca. 10 min. el. indtil de er gyldne og sprøde. Del skiverne i 2 trekanter og anret dem ovenpå salaten.

Salat:
Salaten skæres i mindre stykker og bland det med hele blade af basilikum og persille samt peberfrugten, der er skåret i tynde strimler.

Dressing:
Rør en dresing af cremefraiche, finthakket rødløg, salt og peber. Vend dressingen i salaten.

Mørksej:
Skær filetten i mundrette stykke på ca. 2x2 cm. Krydre med salt og peber og vend fisken i durummel. Stykkerne steges i olie på en pande i ca. 5-6 min. indtil de er gyldne og sprøde.

Serveres med nye kartofler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.154 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sellerifad med oksekødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Høns i asparges 3Aspargessæsonen er kort, så vi har proppet denne elskede mormorret med både grønne og...
• Spinatsuppe med grillede ostebrødSkipper Skræks livret som en nem suppe. Server suppen med et drys forårsløg og knasende...
• Rådhuspandekager 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os