Logo

Dybstegt blæksprutte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

små blæksprutter
peberkorn
havsalt
majsmel
olivenolie
citron
 
Peberkorn og salt hældes i en morter og knuses.
Blæksprutterne skæres ud i små stykker, kroppen skæres i ringe.
Bland peber, salt og hvedemel godt i en pose og hæld blækspruttestykkerne deri.
Sving posen rundt, indtil stykkerne er dækket af melblandingen.
Varm olie i en høj pande eller en gryde.
Læg en enkelt ring i olien for at se, om olien simrer op og dermed er varm nok.
Læg resten i. Når de svulmer op og bliver rosa, er de færdige.
Tag stykkerne op og servér med frisk citronsaft.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.997 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her