Logo

Dybstegt blæksprutte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
små blæksprutter
peberkorn
havsalt
majsmel
olivenolie
citron
 
Peberkorn og salt hældes i en morter og knuses.
Blæksprutterne skæres ud i små stykker, kroppen skæres i ringe.
Bland peber, salt og hvedemel godt i en pose og hæld blækspruttestykkerne deri.
Sving posen rundt, indtil stykkerne er dækket af melblandingen.
Varm olie i en høj pande eller en gryde.
Læg en enkelt ring i olien for at se, om olien simrer op og dermed er varm nok.
Læg resten i. Når de svulmer op og bliver rosa, er de færdige.
Tag stykkerne op og servér med frisk citronsaft.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.094 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingelever på cocktailspidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Anderagout med mosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lammefileter med grønsagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KaffecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os