Logo

Dybstegt fisk med sur-sød sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g renset fiskefilet (eller andet)
1 æg
½ l olie
1 spsk kartoffelmel
 
Endvidere:
1 løg skåret i skiver
½ grøn peberfrugt i store tern
½ rød peberfrugt i store tern
2 ringe henkogt ananas i - mundrette stykker
 
Sauce:
50 g eddike
50 g vand
50 g sukker
2 spsk tomatpuré
1 spsk kartoffelmel
½ l olie
 
Skyl fiskefileterne, og dup dem tørre med køkkenrulle.
Skær fileterne ud i store flader.
Vend dem først i det sammenpisket æg og derefter i kartoffelmelet.
Ryst overskydende hvedemel af, og steg fileterne i den hede olie i en wok, til de er gyldne.
Tag dem op med en hulske, og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
Tøm wokken for olie, men gem 2-3 spsk og varm den op igen.
Svits det skiveskårne løg, peberfrugter og ananas et par minutter i olien.
Rør ingredienserne til saucen sammen i en skål.
Kom saucen i wokken og bring den i kog under omrøring.
Tilsæt fiskefileterne og vend dem forsigtigt, mens de varmes igennem, så saucen fordeler sig jævnt over alle ingredienserne.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.632 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?