Logo

Færøsk lam fra Nolsoy

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 kg lammebov
Vand
2 tsk salt
1 hvidkål
5 gulerødder
1 kg kartofler

Skær gulerødder i skiver og hvidkål i strimler og læg dem i en gryde med lammeboven ovenpå. Tilsæt vand og salt så vandet netop dækker. Retten koger i 2 timer.

Tag kødet op og lav en stuvning af grønsagerne.

Server de kogte kartofler til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 792 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lammesteg med grønt og nye kartoflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brændende rejerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mild karryret med lam og yoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldskål-shake med grillede jordbærEr der gang i grillen, er det værd at prøve grillede jordbær. Som lækker dessert serveret...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os