Logo

Farseret hvidkål i form

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 hvidkålshoved
500 g rørt frikadellefars uden løg
 
Hvidkålen deles i 4 stk stokken skæres ud, og kålen blancheres.
En smurt aflang form fores med nogle blancherede kålblade, drys let med salt og peber, og 1/3 af farsen lægges ovenpå, således 2 gange mere.
Husk at slutte af med kål.
Formen stilles i en bradepande med vand, og dampes i ovn ved ca.175°C i 90 minutter.
Serveres med hvide kartofler og smeltet smør (eller en sauce lavet af kålvandet, som jævnes og tilsættes lidt fløde, salt og peber.)
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.441 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Risotto med grønne asparges og parmesanServér denne risotto enten som selvstændig ret eller som tilbehør til fisk eller kylling....
• Grønsagsæggekage med baconBegynd ugen med en lækker æggekage med masser af fyld. Varier grønsagerne med det, du har...
• Sammenkogt oksekødsretEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkompot med yoghurttimbaleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os