1 mellemstort hvidkålshoved 
vand 
salt 
1 dåse flåede tomater 
ca. 2 dl  bouillon 
 
Fars: 
250 g  hakket oksekød 
250 g  hakket flæskekød 
1 finthakket løg 
1 – 2 tsk  mild paprika 
evt. 3 spsk  finhakket persille 
1 æg 
1 dl  rasp 
1-2 dl  mælk 
salt, peber 
8 skiver bacon 
 
Snit kålen fint, og giv den et opkog i vandet, til den falder sammen. 
Hæld den til afdrypning i en sigte. 
Ælt alle ingredienserne sammen til farsen. 
Smør et ovnfast fad og læg halvdelen af farsen heri. 
Fordel hvidkålen ovenpå, og dæk med resten af farsen. 
Læg baconskiverne ovenpå.
Hæld de flåede tomater med væske ned i fadet. 
Hæld bouillon ved retten. 
Sæt fadet på ovnristen midt i ovnen ved 200ºC ca. 1 time, til alt er mørt.