Logo

Fasan Catalaine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 fasaner
125 g smør
1 ½ kg champignon
1 ½ kg grønne vindruer
1 dl god portvin
½ l. piskefløde
rønnebærgelé
salt og peber
¾ kg kastanjer
500 g små pillekartofter

Fasanerne rengøres, plukkes og krydres med salt og peber og steges i nøddebrunt smør i ca. 15 minutter, hvorpå de hele champignon steger med ca. 20 minutter. eller til fasanerne er møre.
Fasanerne tages op, parteres ud til 4 personer, og stykkerne holdes varme i et dybt serveringsfad.
Fonden i stegegryden tilsættes de halverede og udstenede vindruer som simrer et øjeblik, og der tilæsttes portvin og piskefløde.
Det hele koges langsomt ind, til saucen er jævn, hvorpå den hældes over fasanstykkerne, der serveres med ristede kastanier, og de smørstegte pillekartofler.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.468 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?