Logo

Fasanbryst pakket i savojkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

og dampet i portvinssky med rodfrugter og valnødder

3-4 fasanbrystfileter uden skind
2 spsk valnøddeolie rørt sammen med
1 spsk hakket frisk rosmarin
salt og peber efter smag
3-4 blade blancherede savojkål (fjern den grove stok)
250 g små kartofler
250 g gulerødder i stykker på 2 cm
1 håndfuld valnøddekerner
4 dl hønsekødbouillon
1 dl hvid portvin
1 kvist frisk rosmarin

Gå fileterne efter for hagl, og pensl dem på begge sider med den sammenrørte krydderolie.
Pak hver filet i et kålblad. Kom kartofler, gulerødder og valnødder i en gryde med hønsekødbouillon, portvin og rosmarin.
Bring den i kog, og lad den simre under låg i ca. 10 minutter.
Læg kålpakkerne med sammenføjningen nedad på rodfrugterne, og lad retten simre videre under låg i 10-12 minutter.
Stil gryden direkte på bordet, og nyd retten med det samme.
Drik en fyldig, halvtør hvidvin til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.186 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?







Effektiv reklame - klik her