Logo

Fasaner med tranebær og dadler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 grydeklare fasaner
smør til bruning
1 løg skåret i tern
2 dl hvidvin
2 dl hønsefond
2 dl piskefløde
salt
150 g tranebær
2 spsk sukker
12 friske dadler som har været 1 time i fryseren, så skindet kan smuttes af under rindende koldt vand.

Fuglene skylles og tørres, og gnides med salt ind- og udvendig. Brun dem i smør i en stegegryde. Tag dem op, og brun løget. Tilsæt hvidvin og hønsefond, og læg fuglene tilbage i gryden. Steg under låg i 30 min.

Tag fuglene op, og skær hele brystet fra med lårene. Hold kødet varmt. Hæld piskefløde i gryden, jævn med meljævning og smag til med salt. Halver dadlerne og fjern stenene. Rist tranebær i lidt smør og sukker på panden, til de er ved at briste. Bland dadlerne i og varm det hele igennem. Skær brystkødet af benene og anret lår og brystkød på et varmt fad. Hæld lidt sauce over og pynt med tranebær og dadler.

Serveres med kogte aspargeskartofler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.089 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bremer-labskovsHvis du har for eksempel supperester eller kartoffelrester, hvorfor så ikke udnytte dem...
• MatrosgrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cæsarsalat med parmaskinke og parmesanyoghurtCæsar salat fra www.Madkursus.com. En nem opskrift på en klassisk og velsmagende salat med...
• Bailey/Daim isSpændende dessert med yoghurtis, Bailey og daimchokolade. Man kan selvfølgelig også lave...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os