Logo

Fisk bagt med grønsager og ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fisk bagt med grønsager og ingefær

Denne ret er hurtigt lavet og let i det, og den egner sig godt som frokostret eller forret.


Et stykke ingefær svarende til en valnød
2 spsk sherry eller sake
1 tsk sojasauce
400 g filet af torsk, skrubbe eller anden hvid fisk
4 stk bagepapir
2 små løg i tynde ringe
2 peberfrugter i tynde ringe, fx grønne
1 stor gulerod i tynde skiver


Riv ingefæren fint og pres væden fra den ned i en skål, kasser trævlerne.

Bland ingefærsaften med sherry/sake, sojasauce og lidt salt og peber.

Del fisken i fire og vend den i marinaden.

Lad det trække 10 min., eller til grønsagerne er gjort i stand.

Tænd ovnen på 170°C.

Læg et stykke fisk på hvert stykke bagepapir og fordel grønsagerne over fisken.

Hæld overskydende marinade over og drys med lidt ekstra salt og peber.

Luk bagepapiret tæt om fisk og grønsager og bag det i ovnen 15 min.


Grønsager pr. person: ca. 125 g

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.272 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lammekarry med appelsincouscousOpskrift på en nem og lækker wokret, som også kan laves af strimler af okse- eller...
• Braiserede skrubber med æbler og porrerPrøv denne opskrift med fisk, som nem og lækker aftensmad til familien. Retten har en...
• Marineret struds i svampesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokosfragilite med blommekompot og mandelisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os