Logo

Fisk en papillotes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
600 g friske spinatblade
800 g rødtungefileter uden skind 12 stk
1 ½ tsk groft salt
400 g laksefilet uden skind
25 g smør i små stykker
friskkværnet peber

Tilbehør:
240 g vilde ris
150 g landbrød
Safransauce.

Skær de groveste ribber af spinatbladene og skyl dem grundigt i flere hold koldt vand.
Kom spinatbladene i en gryde med det vand, der hænger ved.
Damp dem ved kraftig varme og under omrøring ca. 2 min. eller til de er "faldet sammen".
Hæld spinaten i en sigte og pres den fri for væde.

Drys rødtungefileterne med 1 tsk af saltet. Skær laksen på tværs i 12 strimler.
Klip 6 stykker bagepapir (a ca. 35 x 42 cm).

Fordel spinat, resten af saltet, smør, rødtungefileter, laksestrimler og peber midt på de 6 stykker bagepapir.
Luk hver pakke ved at rulle de 2 lange papirsider sammen ned mod fisken.
Sno hver ende og bøj dem op. Bag fiskepakkerne midt i ovnen.
Bagetid: Ca. 15 min. ved 225° - sluk ovnen og lad fiskepakkerne stå ved eftervarmen i ca. 10 min.

Tips: En papillotes er en fransk betegnelse, der bruges om retter, som er tilberedt i ovn - indpakket i papir.
Under tilberedningen blandes dampe og smagsstoffer inde i pakken, og når den åbnes, frigives en herlig, kraftig duft.
Pakkerne serveres derfor på tallerkener, så alle, der deltager i måltidet, får glæde af duftoplevelsen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.451 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?