Logo

Fisk i bananbladskåle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
100 g torsk eller lyssej
100 g optøede eller friske rejer
2 tsk rød karrypasta
2 spsk rød karrypasta
2 spsk jordnøddesmør
1 spsk limesaft
½ dl kokosmælk
1 æg
1 tsk fiskesauce
5 blade kinakål i meget tynde strimler
1-2 bananblade eller små ovnfaste skåle
 
Hak fisk og skaldyr groft med karrypasta, jordnøddesmør og limesaft.
Pisk æg med kokosmælk og fiskesauce og rør det så i fiskemassen.
Lad det trække koldt i 20-30 minutter.
Saml bananblade med stegenåle eller tandstikker til firkantede små
skåle, læg et lag strimlet kinakål i bunden af hver og læg fiskemassen
over.
Dampes på rist eller dampkurv over kogende vand i 15 minutter med låg
øverst.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.783 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Er det en god ide med en regering over midten?




Effektiv reklame - klik her