Logo

Fisk med stærk sauce - Trangia

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tilpasset camping og Trangia sæt

 

5-600 g friskfanget eller tørret fisk (any kind)
Olivenolie til stegning
2 tsk carry
2 tsk cayenne- chilipeber
4 fed hvidløg
1 ds koncentreret tomatpure
Evt. soyasauce
5 dl cremefraiche

Svits krydderierne og hvidløg i olien.
Tilsæt de øvrige ingredienser - inkl. den dejlige nyfangede ørred :-). Kog den op og server den forrygende varm.
Serveres med med ris og brød og kold fjeldvin til.
Det er en lille detalje man skal huske, det er at fløde og cremefraichen ikke er brugbar efter længere tid, udenfor køleskabet, men optil 3 dage kan godt gå an.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.435 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bengalsk fiskeretEn spændende fiskeret fra der stammer fra Indien. Dette kan da ses på ingredienser som...
• Lange i dildsauce - diabetikerSpis noget godt i aften - og lev et 'lange' og godt liv
• Burger med stegte portobellosvampeVi har erstattet de alm. burgerboller med store, flotte portobellosvampe stegt i...
• Ananassorbet med frugtcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os