Logo

Fisk med sherrygrønsager / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

250 g sandart filet
250 g rejer
salt og peber
4 spsk citronsaft
2 stængler bladselleri
2 små squash
1 rød peberfrugt
4 forårsløg
100 g shiitake-svampe
5 spsk planteolie
3 spsk sherry
1 spsk Maizena
1 tsk karry
1 knsp st. ingefær
1 knsp koriander
3 spsk soyasauce
1 dl fiskefond

Skær fiskefileterne i mundrette stykker.

Drys fisk og rejer med salt og peber og dryp dem med citronsaft.
Rens og skyl grønsagerne.

Skær alt i skiver, strimler eller små tern.
Opvarm olien i wokken, så den bliver rigtig varm.

Steg fisk og rejer over det hele ved kraftig varme i 3 minutter.

Tag dem op, dæk dem til og hold dem varme.
Svits grønsagerne i wokken i 6-8 minutter; der skal stadig være bid i dem. Hæld sherry på.
Bland Maizena med krydderierne og rør det til en jævn blanding med soyasauce og fond.

Hæld blandingen over grønsagerne og lad det simre i 3 minutter.
Bland fisk og rejer med grønsagerne og varm alt igennem et øjeblik.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 889 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KingesebiksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Torskekotelet med fennikelTorsk er en fast hvid fisk og dens smag forhøjes til mindst det dobbelte, når den...
• Kylling med banan og rispilafEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med brændte fignerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os