Logo

Fiske paupietter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Skrubbe eller rødspætter
Fiskefars
fiskefond eller bouillon

Skrubbe eller rødspætter, flås og fileteres.
Krydres med salt og peber, og rulles m. skindsiden indad om to fingre.
Ørred mousse eller anden fiskefars sprøjtes i hullet.
Dampes i fiskekedel over fiskefond eller court bouillon.
Fiskefileterne kan også smøres med mousse og derefter rulles og dampes.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.448 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MatrosgrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cæsarsalat med parmaskinke og parmesanyoghurtCæsar salat fra www.Madkursus.com. En nem opskrift på en klassisk og velsmagende salat med...
• Oksekød i fadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• LynisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os