Logo

Fiske paupietter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Skrubbe eller rødspætter
Fiskefars
fiskefond eller bouillon

Skrubbe eller rødspætter, flås og fileteres.
Krydres med salt og peber, og rulles m. skindsiden indad om to fingre.
Ørred mousse eller anden fiskefars sprøjtes i hullet.
Dampes i fiskekedel over fiskefond eller court bouillon.
Fiskefileterne kan også smøres med mousse og derefter rulles og dampes.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.665 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?