Logo

Fiskeboller i karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskeboller i karry


#

1 portion Fiskefars - se Tips

2 fiskebouillonterninger

1 spsk smør

1 spsk løg, hakket elle skivet

1 spsk karry

2 spsk hvedemel

Tilbehør: Løse ris - se Tips,

kinesisk soya, grøn salat

*

Stik bollerne af med en dessertske og kog dem i vand, der er tilsat 1-2 fiskebouillonterninger.

Si ca. 2½ dl fiskesuppe fra og hold bollerne varme i resten af suppen.

Smelt smørret og lad det finhakkede løg snurre heri et øjeblik uden at tage farve.

Drys karry over og rør et par minutter, inden hvedemelet drysses i.

Bag det hele sammen og spæd med den kogende, siede suppe.

Lad saucen småkoge 10-15 minut­ter og hæld den over fiskebollerne.

Server løse ris, kinesisk soya og grøn salat til retten.


Tips: I stedet for løse ris kan der koges spaghetti og røres i saucen.

Der kan også tilsættes æbletern og/eller hakkede friske løvstikkeblade.


Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?