Logo

Fiskeboller i karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fiskeboller i karry


#

1 portion Fiskefars - se Tips

2 fiskebouillonterninger

1 spsk smør

1 spsk løg, hakket elle skivet

1 spsk karry

2 spsk hvedemel

Tilbehør: Løse ris - se Tips,

kinesisk soya, grøn salat

*

Stik bollerne af med en dessertske og kog dem i vand, der er tilsat 1-2 fiskebouillonterninger.

Si ca. 2½ dl fiskesuppe fra og hold bollerne varme i resten af suppen.

Smelt smørret og lad det finhakkede løg snurre heri et øjeblik uden at tage farve.

Drys karry over og rør et par minutter, inden hvedemelet drysses i.

Bag det hele sammen og spæd med den kogende, siede suppe.

Lad saucen småkoge 10-15 minut­ter og hæld den over fiskebollerne.

Server løse ris, kinesisk soya og grøn salat til retten.


Tips: I stedet for løse ris kan der koges spaghetti og røres i saucen.

Der kan også tilsættes æbletern og/eller hakkede friske løvstikkeblade.


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.279 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fiskefrikadeller med urterHurtig mad - Saftige fiskefrikadeller - lækre til både aftensmad og næste dags frokost og...
• Sprød fisk og nøddekage med æblersprødstegt fisk serveres med en overraskende sauce tilberedt af passionsfrugt, appelsin og...
• Fiskefrikadeller med remouladesauceFor at tilføje frikadellerne ekstra smag, farve og bid har vi vendt finthakket bladselleri...
• Vandmelon med rosmarinVi har hentet inspiration i krydderurtehaven til en denne dejlige sommerret med masser af...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os