Logo

Fiskeburger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskeburger

 

Ugens fiskeret vil helt sikkert også friste børn og unge: Sprødstegte fiskestykker serveret i en lun bolle med salat og en lækker dressing.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid. 6 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til Fiskeburger:

250 g torske- eller rødspættefilet

salt og peber

50 g durummel

1-2 spsk olie

2 boller

grøn salat

 

Dressing:

1 hårdkogt æg

3-4 cornichoner

1 spsk kapers

2-3 kviste persille

4-5 spsk dijonnaise (se tips)

salt og peber

*

Sådan laves Fiskeburger:

Dressing: Hak æg, cornichoner, kapers og persille og rør det sammen med dijonnaise.

Smag til med salt og peber.

 

Skær evt. fiskefileterne i mindre stykker og krydr dem med salt og peber.

Vend dem i durummel.

Steg fiskestykkerne gyldne på en pande med olie 2-3 min. på hver side - efter tykkelse.

 

Anret friskstegt fisk i lune, flækkede boller med salatblade og dressing.

 

Tips: Dijonnaise er sennepsmayonnaise. Du kan selv røre en dijonnaise af 4 spsk mayonnaise, 1-2 tsk dijonsennep, en smule citronsaft, salt og peber.


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.770 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?