Logo

Fiskefad med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g mørksejfilet
salt
peber
450 g spinat
5 tomater
1 tsk oregano
5 dl mornaysauce
rasp

Fordel spinaten i bunden af et smurt, ovnfast fad og drys med salt og peber. Hvis du bruger frossen spinat, skal den først tøes op, og væden skal presses af. Hvis du bruger frisk spinat skal du beregne 800-1000 g spinat, og den bør blancheres først. Skær fisken i portionsstykker, og placér disse ovenpå spinaten. drys igen med salt og peber. Skær tomaterne i skiver , læg dem ovenpå fisken, drys med oregano og hæld mornaysaucen over. drys evt. lidt rasp på toppen. Retten bages midt i ovnen ved 200° i ca. 40 minutter.

Servér fiskefadet med kartofler eller pasta samt en grøn salat.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.081 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Langtidsstegt lammekølle og pandekager med citroncremeNår lammekøllen langtidssteges, bliver den både mør og saftig. Desserten er...
• Brændende kærlighed med grøn mosKøb et stykke god, tørsaltet bacon til denne gode klassiker. Kartoffelmosen er "lettet"...
• Mors squashfadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KongerullerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os