Logo

Fiskegratin, mormors

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nogle laver fiskegratin med fiskefars eller fiskeboller. Her laves denne nemme og sunde ret med rødspættefileter. Man skal helst spise fisk mindst en gang om ugen og det kunne jo passende være gratin.

 

600 g rødspættefileter

1 pk dybfrossen, optøet spinat

1 lille ds aspargessnitter

2 spsk smør eller margarine

4 spsk hvedemel

1 dl mælk

3 æg

salt og peber

3 spsk reven ost

Tilbehør: rørt smør

 

 

Læg fiskefileterne i et enkelt lag i smurt, ildfast fad med lodrette sider.

Bred den optøede og afdryppede spinat over og drys med de afdryppede asparges.

Bag fedtstoffet af med hvedemelet og spæd med mælken.

Lad det koge godt igennem og tag det af varmen.

Rør æggene i et ad gangen og tilsæt salt og peber.

Hæld dejen i fadet - det må ikke være helt fyldt! - og drys med ost.

Bag retten i ca. 45 minutter ved 225°C.

Server den straks og server røn smør til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (10 stemmer)
Siden er blevet set 10.042 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
54126-05-2013 09:23:04 Dagny
Der mangler krydderi, og der kan man vælge næste lige hvad man har lyst til, lav den i fransk stil, Italiensk eller mexikansk, server frisk salat til, som også kan rettes ind med indhold og dressing, så den passer til smagen i, husk Mormor er også fuldt med tiden.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her