Logo

Fiskepande med appelsin og rosmarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Fiskepande med appelsin og rosmarin

 

En nem fiskeret med masser af solskins-smag. Brug en fisk, der er fast i kødet - vi har brugt havkat. Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 15 min. Ikke fryse-egnet. Til 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

300-400 g havkatfilet (eller laks)

frisk rosmarin

salt og peber

1 spsk olie/smør

1 rødløg (fintsnittet)

3-4 gulerødder (fintsnittet)

2 usprøjtede appelsiner

 

Tilbehør: kartofler, ris eller brød

*

 

Skær fisken ud i store tern og krydr med finthakket rosmarin, salt og peber.

Brun dem hurtigt på en varm pande eller wok med fedtstof.

Tag dem af panden.

Steg nu løgene et par min. på panden.

Tilsæt gulerødder og rosmarin og steg et par min.

Tilsæt 1 tsk fintrevet appelsinskal og 2 dl appelsinsaft.

Kog det igennem og smag til med salt og peber.

Læg fisken tilbage på panden og varm det igennem - ca. 4 min.

Server med nye, kogte kartofler, kogte ris eller brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 371 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fiskefilet cajunkrydretDisse fiskefileter bliver uimodståelige, når de tilberedes i stil med det krydderstærke...
• Fisk pocheret og med karryFisken simrer her sammen med grønsagerne, enkelt og praktisk. Anvend en sauterpande og...
• MulteMulten har en mørk ryg med blålige eller grønlige toner. Siderne er blanke og...
• KokosisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os