Logo

Fiskepakker til grillen

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 spsk smør
2 spsk hvedemel
2 ½ dl fløde
100 g blåmuslinger
100 g asparges
salt
peber
sherry
600 g rødtungefilet

Smørret smeltes, melet tilsættes, og der spædes op med fløden. Kog et par minutter.
Tilsæt hakkede, kogte blåmuslinger samt kogte aspargessnitter, og smag blandingen til med salt, peber og sherry.
Fiskefileterne tørres let og krydres med salt og peber. Lav en "fiskesandwich": to fileter omkring muslingestuvning, og pak godt ind i smurt alufolie.
Grilles ca. 15 min. på hver side, og servér pakkerne med salat, brød og nye kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.762 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her