Logo

Fiskeret fra Island

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
800 g torskefilet
1 spsk fiskekrydderi
1 tsk salt
1 pakke ris
2 spsk tomatpure
saften af ½ appelsin
2 spsk Kikkoman soja
1 spsk kokosmel
100 g smøreost med ananas
3 dl fløde
½ rød peber
100 g revet ost 26%
1 pose blandede urter
 
Fiskekød og krydderier koges i 3-5 minutter
1 pakke ris og blandede urter koges i 15-20 minutter
Fisk, ris, sauce, rød peber, fløde, kokosmælk og smøreost røres sammen.
Sauce:
2 spsk tomatpure
saften af ½ appelsin
2 spsk kikkoman soja
1 spsk kokosmel
100 g smøreost med ananas
3 dl fløde
½ rød peber
Fisk - risblandingen - rød peber lægges i lag i et ovnfast fad, og sættes i
ovnen ved 180ºC i 15-20 minutter.
Den revne ost lægges på til sidst inden den sættes i ovnen.
Serveres med flûtes og salat.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.446 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?