800 g torskefilet 
1 spsk  fiskekrydderi 
1 tsk  salt 
1 pakke ris 
2 spsk  tomatpure 
saften af ½ appelsin 
2 spsk  Kikkoman soja 
1 spsk  kokosmel 
100 g smøreost med ananas 
3 dl  fløde 
½ rød peber 
100 g revet ost 26% 
1 pose blandede urter 
  
Fiskekød og krydderier koges i 3-5 minutter
1 pakke ris og blandede urter koges i 15-20 minutter
Fisk, ris, sauce, rød peber, fløde, kokosmælk og smøreost røres sammen. 
Sauce:
2 spsk tomatpure
saften af ½ appelsin
2 spsk kikkoman soja
1 spsk kokosmel
100 g smøreost med ananas
3 dl fløde
½ rød peber
Fisk - risblandingen - rød peber lægges i lag i et ovnfast fad, og sættes i 
ovnen ved 180ºC i 15-20 minutter. 
Den revne ost lægges på til sidst inden den sættes i ovnen.
Serveres med flûtes og salat.