Logo

Fiskeret fra Island

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
800 g torskefilet
1 spsk fiskekrydderi
1 tsk salt
1 pakke ris
2 spsk tomatpure
saften af 1/2 appelsin
2 spsk Kikkoman soja
1 spsk kokosmel
100 g smøreost med ananas
3 dl fløde
1/2 rød peber
100 g revet ost 26%
1 pose blandede urter
 
Fiskekød og krydderier koges i 3-5 minutter
1 pakke ris og blandede urter koges i 15-20 minutter
Fisk, ris, sauce, rød peber, fløde, kokosmælk og smøreost røres sammen.
Sauce:
2 spsk tomatpure
saften af 1/2 appelsin
2 spsk kikkoman soja
1 spsk kokosmel
100 g smøreost med ananas
3 dl fløde
1/2 rød peber
Fisk - risblandingen - rød peber lægges i lag i et ovnfast fad, og sættes i
ovnen ved 180ºC i 15-20 minutter.
Den revne ost lægges på til sidst inden den sættes i ovnen.
Serveres med flûtes og salat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.119 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Helstegt laks i sur-sød sauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Slethvar med smørdampet salatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Forloren hare og KiksekageKiksekage er en anden retro-darling, og ligesom forlorne hare, bliver den akkurat lige så...
• Cassata - isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os