Logo

Flødebagte kartofler og broccoli med roastbeef

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Flødebagte kartofler og broccoli med roastbeef

¼ liter Karolines Køkken madlavningsfløde 18%
2 finthakkede løg (ca. 100 g)
2 små knuste fed hvidløg
1 dl friske, hakkede timianblade og bløde -stilke
1 ½ tsk groft salt
friskkværnet peber
1 kg melede kartofler i grove stykker
75 g Karolines Køkken pasta- og gratineringsost

Broccoli:
500 g broccoli i små buketter og stokken i tynde skiver
1 liter vand
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
Hertil: 500 g stegt kød fx roastbeef

Bring fløde, løg, hvidløg, timian, salt og peber i kog i en stor, tykbundet gryde. Tilsæt kartoflerne og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 7 min. - rør af og til.

Hæld flødekartoflerne i et ovnfast fad (ca 7x21x26 cm) og bag dem midt i ovnen ca. ½ time ved 200°C.

Tag kartoflerne ud efter ca. 20 min. og drys dem med ost.

Bag kartoflerne færdige de sidste 10 min.

Broccoli: Kom imens broccolien i en gryde med kogende vand og kog den i ca. 3 min.

Hæld broccolien til afdrypning i et dørslag og brus den over med koldt vand.

Lad broccolien køle af og drys med salt og peber.
Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.641 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her